Itt a magyar valóság !

Itt a magyar valóság !

Magyarország, mi így szeretünk!

Pénzt és sört követeltek áldozatuktól!A rendőrség elfogta a fiatalkorú gyanúsítottakat, akik a megalapozott gyanú szerint Kisvárdán egy 53 éves férfit raboltak ki.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 14 éves és három 15 éves helyi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a fiatalok 2014. január 31-én délelőtt a kisvárdai vasútállomás épülete mellett megszólítottak egy padon ülő férfit, akitől pénzt és sört követeltek. Miután a sértett kérésüknek nem tett eleget, a fiúk áldozatukat a padról a földre rántották, majd a táskájában lévő sörrel és pálinkával együtt a helyszínről elmenekültek. A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakosokat elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Az ügyben a további eljárást a fiatalkorúakat őrizetbe vétele mellett a Kisvárdai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja, egyben kezdeményezik a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.


HA TETSZETT, OSZD MEG MOST ! :

KOMMENTÁLJ IDE ! :

Most szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 


Kommentelési szabályzat

1. Ne káromkodj és ne szídd a kisebbségieket
2. Csipkebokor vessző

Ezt a bejegyzést az AZTA K... oldal támogatta, ha tetszett kövesd őket!


Kategória: Aztak | A közvetlen link.