Csúnya lebukás! Aleska Diamond szexelt a műsor alatt a dzsungelben? És vajon kivel?

Csúnya lebukás! Aleska Diamond szexelt a műsor alatt a dzsungelben? És vajon kivel?

Csúnya lebukás! Aleska Diamond szexelt a műsor alatt a dzsungelben? És vajon kivel?

A volt pornósztár nyakán a Blikk munkatársa gyanús foltot vett észre az egyik adásban. Visszanéztük a korábbi kisfilmeket, amelyeken a csinos lány nyakán még semmi furcsaság nem volt, így adódik a kérdés, mi történhetett?

Mivel a műsorból nem derült ki semmi erről, muszáj találgatásokba bocsátkoznunk, hiszen az a bizonyos folt nagyon úgy néz ki, mintha valaki kiszívta volna Aleska nyakát. Persze az is előfordulhat, hogy teljesen egyszerű a magyarázata a foltnak: megkarcolta egy feladat közben vagy megcsípte egy bogár. Mindenesetre a műsorból nem derült ki, mi történt a nyakával.

Tény, hogy az összezártság Puskás és volt kedvese között felszínre hozta a korábbi érzelmeiket, hiszen többször is elmélyült beszélgetéseket folytattak, igaz, azt is mindketten bevallották a másiknak, hogy már új partnerre találtak.

– Indulás előtt ismerkedtem meg valakivel, és máris hiányzik. Meséltem neki arról, hogy mi volt közöttünk, mert látta a közös képeinket – magyarázta volt kedvesének Aleska, akinek szemmel láthatóan rosszulesett, amikor az énekes arról beszélt, hogy Angéla személyé­ben három-négy hete neki is új szerelme van.
A dél-afrikai dzsungelben a rengeteg kihelyezett kamera ellenére is el lehet tűnni egy villámszexre, ha valaki úgy érzi, nem bír parancsolni a vágyainak. A táboron kívül számtalan olyan búvóhely van, ahol el lehet rejtőzni a kamerák, Balázsék és a többi celeb elől. Éjszaka csak a fix kamerák működnek, az operatőrök nincsenek jelen, akkor is lehet néhány vakfoltot találni. Már persze ha valóban erről van szó…


HA TETSZETT, OSZD MEG MOST ! :

KOMMENTÁLJ IDE ! :

Most szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 


Kommentelési szabályzat

1. Ne káromkodj és ne szídd a kisebbségieket
2. Csipkebokor vessző

Ezt a bejegyzést az AZTA K... oldal támogatta, ha tetszett kövesd őket!


Kategória: Celebek és sztárok, Sztori | A közvetlen link.