Korábban megjósolták a Francia tragédiát?

Korábban megjósolták a Francia tragédiát?

Korábban megjósolták a Francia tragédiát?

Évekkel korábban “megjósolta” a franciaországi tragédiát egy számítógépes játék, melynek története szerint november 13-án Párizs terrortámadás áldozatává válik – a játékos pedig a robbantásra készülő terroristákkal folytathat virtuális tűzharcot.

A Battlefield 3 nevű játék franciaországi eseménysorozatát mutató videón 1:17 percnél látható az esemény dátuma, a képernyő bal alsó sarkában.

A “felfedezésről” a Bild német napilap is beszámolt, a játék gyártója pedig intenzív érdeklődés kereszttüzébe került és kijelentette, hogy a játékban látható eseménysorozat és a Párizsban történt terrortámadás azonos dátuma mindössze “szerencsétlen véletlen”, ami nélkülöz bármifajta szándékosságot.

A Battlefield 3 nevű játékot 2011 őszén kezdték értékesíteni – évekkel azt megelőzően, hogy a Párizsban történt terrortámadás – vagy elhárításának – előkészületeiről a játék készítő akár kiszivárogtatás útján is információhoz juthattak volna.

A virtuális eseménysorozat szerint Párizsban nem sikerül megakadályozni egy nukleáris töltet felrobbantását, emiatt több mint nyolcvanezer ártatlan civil veszíti életét. A történet szerint egy a franciaországihoz hasonló bombát New Yorkban is elhelyeztek a terroristák.


HA TETSZETT, OSZD MEG MOST ! :

KOMMENTÁLJ IDE ! :

Most szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 


Kommentelési szabályzat

1. Ne káromkodj és ne szídd a kisebbségieket
2. Csipkebokor vessző

Ezt a bejegyzést az AZTA K... oldal támogatta, ha tetszett kövesd őket!


Kategória: Sztori | A közvetlen link.