Nem hiszed el! Ez történik a nővel együttlét után!

Nem hiszed el! Ez történik a nővel együttlét után!

Nem hiszed el! Ez történik a nővel együttlét után!

Nincs annál fi­no­mabb érzés, mint szen­ve­dé­lyes együttlét után az imá­dott férfi kar­ja­i­ban meg­pi­henni. Csak­hogy édes ro­man­ti­ká­zás he­lyett oly­kor egé­szen más kö­vet­ke­zik. Döb­be­ne­tes, mit művel a nők­kel !

A nők egy része meglepő tüneteket tapasztal szerelmeskedés után.Ha te még fnem élted át ezeket, az nem jelenti azt, hogy soha nem is fogod.

1. Sírás
Megeshet, hogy együttlét után egyszerűen kitör belőled a sírás. Ez teljesen természetes, hiszen őrületes energiákat mozgat meg a testedben. Valahol pedig kell törnie a feszültségnek, az átélt például sírásban. Ha potyognak a könnyeid , azt jelenti, hogy mély érzelemmel szeretitek egymást, kapcsolatotok stabil.

2. Vérzés
Ha csak nem menstruálsz, vagy éppen az ártatlanságtól búcsúzol, nem szabad figyelmen kívül hagynod ezt a körülményt. Mindenképpen fordulj vele orvoshoz, pláne, ha rendszeresen tapasztalod.Az akár gyengén szivárgó vérzés, polipot vagy valamilyen nemi betegséget is jelezhet. De nem kell rögtön a legrosszabbra gondolnod, lehet csak túl hevesek voltatok.

3. Hirtelen magányra vágysz!
Megeshet, hogy az intenzív együttlét utánegyáltalán nem vágysz a párod közelségére. Legszívesebben kizárnád a lakásból, de minimum a másik szobába száműznéd. Ne aggódj, ez teljesen természetes. Nem kell rögtön válságra gondolni.
Ne tartsd magadban a feszültséget, beszéljetek róla és találjatok kompromisszumos megoldást.

4. Szörnyű fejfájás
Cseppet sem meglepő, ha az aktus után erős migrén gyötör. Együttlét közben megemelkedik a vérnyomásod, ami bizony kiválthat intenzív fejfájást.

5. Átmeneti amnézia
Talán szürreálisan hangzik, de egy intenzív kiválthat ideiglenes emlékezetkiesést. Nagyon ritka, de létezik a jelenség. Egyszerűen nem emlékszel az aktusra. Szakértők szerint az erőteljes mozgás következtében előfordulhat, hogy az agy egy része nem kap megfelelő vérellátást. Ha ilyen történik, érdemes orvoshoz fordulnod, fontos, hogy kizárd a stroke lehetőségét.

6. Falásroham
Férfiakra és nőkre egyaránt rátörhet a farkaséhség egy-egy heves lepedőcsata után. A szervezet ilyenkor követeli az együttlét során elveszített energiát. Az iszonyatos éhségérzetnek talán olykor te sem tudsz ellenállni.

Forrás : Riport.hu


HA TETSZETT, OSZD MEG MOST ! :

KOMMENTÁLJ IDE ! :

Most szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 


Kommentelési szabályzat

1. Ne káromkodj és ne szídd a kisebbségieket
2. Csipkebokor vessző

Ezt a bejegyzést az AZTA K... oldal támogatta, ha tetszett kövesd őket!


Kategória: Sztori | A közvetlen link.